| | |
16.12.2011 21:34 -
Re: Nový člen
|
2433095
|
|
Darja
|
|
|
Tak vítej mezi C5káři
Tak vítej mezi C5káři :palec
|
|
10.01.2012 22:26 -
|
2439385
|
|
milda67
|
|
|
omlouvám se,ale nael jsem tohle téma a tedka, tak abych se choval sluně tak se taky představím Jmenuji se Ivo a nick mám Milda67 co má něco společného s mou trampskou historii a číslo je samozřejmě ročník. Ji asi měsíc jsem novopečeným majitelem C5 I. 2,2HDi Exclusive. Na C5 jsem přeel z Xantie, které mám jetě dvě doma - 2,0HDi kombi a 2,0 16V berline,take s Citroeny u troku zkuenosti mám, navíc jsem začínal na AX a pak nějaké ty Peugeoty, take prostě jsem na francouze a C5 je naprostý úlet v komfortu!!! Tak at nám to jezdí a houpe! Zatím jsem tu poznal pár lidí,u i osobně a musím říct,e je to tu super!
omlouvám se,ale nael jsem tohle téma a tedka, tak abych se choval sluně tak se taky představím:-) Jmenuji se Ivo a nick mám Milda67 co má něco společného s mou trampskou historii a číslo je samozřejmě ročník. Ji asi měsíc jsem novopečeným majitelem C5 I. 2,2HDi Exclusive. Na C5 jsem přeel z Xantie, které mám jetě dvě doma - 2,0HDi kombi a 2,0 16V berline,take s Citroeny u troku zkuenosti mám, navíc jsem začínal na AX a pak nějaké ty Peugeoty, take prostě jsem na francouze a C5 je naprostý úlet v komfortu!!! Tak at nám to jezdí a houpe! Zatím jsem tu poznal pár lidí,u i osobně a musím říct,e je to tu super!
|
|
11.01.2012 08:49 -
|
2439518
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Buď vítán mezi námi !
Buď vítán mezi námi ! ;-)
|
|
11.01.2012 18:05 -
|
2439670
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Tak aby se ti ta trampská minulost nemusela hodit, kdybys to měl dojít do cíle pěky bez auta, ale nestává se to... Stímhle autem je i cesta cílem, jaxe říká, tak si to náleitě uij...
Tak aby se ti ta trampská minulost nemusela hodit, kdybys to měl dojít do cíle pěky bez auta, ale nestává se to... Stímhle autem je i cesta cílem, jaxe říká, tak si to náleitě uij...
|
|
11.01.2012 18:13 -
|
2439671
|
|
milda67
|
|
|
nestra, to mi neudělal jetě ádný francouz,tak snad to tak půjde dál..jinak díky vám vem
;-) nestra, to mi neudělal jetě ádný francouz,tak snad to tak půjde dál..jinak díky vám vem:palec
|
|
11.01.2012 18:49 -
|
2439693
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
TAK A ti to stále dobře jezdí a houpe
TAK A ti to stále dobře jezdí a :-)):palechoupe
|
|
11.01.2012 20:51 -
|
2439725
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
vítej mezi námi
:palec:palec vítej mezi námi;-);-)
|
|
|
thefly
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj vem, jsem novým majitelem vozu C5 2.2 HDI Exclusive Break. Ji po třech dnech uívání mi krásně sedl do ruky a musím říct nádhera.
Ahoj vem, jsem novým majitelem vozu C5 2.2 HDI Exclusive Break. Ji po třech dnech uívání mi krásně sedl do ruky a musím říct nádhera.
|
|
23.04.2012 21:41 -
|
2471782
|
|
burlak
|
Město: , Auto: None | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím vetkých členov klubu!Toto vae fórum sledujem dlhiu dobu no stále ako hos.A od 19.04.2012 som plnohodnotný člen nováčik.To čo som tu čítal ma utvrdilo v tom e je tu super parta.No a v tento deň som kúpil svoj prvý Citroen(C5).Super auto a super žudia okolo neho(tu na fóre)..Zdraví Vás Mao.
Zdravím vetkých členov klubu!Toto vae fórum sledujem dlhiu dobu no stále ako hos.A od 19.04.2012 som plnohodnotný člen nováčik.To čo som tu čítal ma utvrdilo v tom e je tu super parta.No a v tento deň som kúpil svoj prvý Citroen(C5).Super auto a super žudia okolo neho(tu na fóre).:palec.Zdraví Vás Mao.
|
|
01.05.2012 13:16 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2473374
|
|
fiiifax
|
Město: Uničov, Auto: Citroën Xantia II 1.9 TD X,SX (66kW) TDI | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zrovna jsem se přihlásil do C5 club i kdy C5 nemám. Jsem s otcem Na citroenech velice dlouho. Jetě kdy jsem byl mení tak otec občas vypomáhal známému, který měl BXy jako TAXI. Po zkuenostech z těchto nezničitelných nafáků netrvalo dlouho a pořídil si Taky BX a Potom dalího. V té době jsem měl u řidičský průkaz tak jsem si vystřídal taky dva BXy. No bouel protoe jsem byl student tak jsem je koupil nepojízdné a dal si je dohromady. Kdy jsem si pořídil první xantii, byl jsem překvapenej k neuvěření, e hydraulika vydrela bez závad celé dva roky (o proti Bx to bylo pro mě nepředstavitelné =) ) Dnes mám xantii X2 1.9TD a taka má to samé akorád kombi a automat. Tůvod proč jsem tady je ten, e citroen kluby byly vdy tím nejcenějím zdrojem informací. Jeliko otec bude kupovat C5 a já u tento rok asi taky tak jsem si pročítal vai chválu na tyto vozy. U jsem přemýlel o jiné značce, ale nebylo ojeté auto, které by bylo levné a tak komfortní. Koule jsou prostě nemoc, která nás asi hned tak nepustí. Těím se, jak tu budu sbírad dalí informace a přeji Vám to největí pohodlí v autech od citroenu.
Zrovna jsem se přihlásil do C5 club i kdy C5 nemám. Jsem s otcem Na citroenech velice dlouho. Jetě kdy jsem byl mení tak otec občas vypomáhal známému, který měl BXy jako TAXI. Po zkuenostech z těchto nezničitelných nafáků netrvalo dlouho a pořídil si Taky BX a Potom dalího. V té době jsem měl u řidičský průkaz tak jsem si vystřídal taky dva BXy. No bouel protoe jsem byl student tak jsem je koupil nepojízdné a dal si je dohromady. Kdy jsem si pořídil první xantii, byl jsem překvapenej k neuvěření, e hydraulika vydrela bez závad celé dva roky (o proti Bx to bylo pro mě nepředstavitelné =) ) Dnes mám xantii X2 1.9TD a taka má to samé akorád kombi a automat. Tůvod proč jsem tady je ten, e citroen kluby byly vdy tím nejcenějím zdrojem informací. Jeliko otec bude kupovat C5 a já u tento rok asi taky tak jsem si pročítal vai chválu na tyto vozy. U jsem přemýlel o jiné značce, ale nebylo ojeté auto, které by bylo levné a tak komfortní. Koule jsou prostě nemoc, která nás asi hned tak nepustí. Těím se, jak tu budu sbírad dalí informace a přeji Vám to největí pohodlí v autech od citroenu.
|
|
08.05.2012 20:58 -
|
2475937
|
|
lesak86
|
Město: Míkovice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím vechny, jmenuji se Petr jsem od Zlína.
Tak 2.5.2012 jsem se stal hrdým majitelem citroenu 2.2 HDI exclusive combi, v kůi a s počítačem RT4?(jetě tomu úplně nerozumím) r.v. 2004/05 najeto 240,000 km. Servisované se servisní kníkou po první majiteli. Hodně se mi líbí podvozek a motor dobře táhne, akorát je tam mení únik oleje z motoru ale není se čemu divit u to má cosi za sebou. Tak jsem zvědav jak si zvyknu, zatím jsem měl jenom opel astra f a mitsubishi lancer 2D.
Take ádnou zkuenost s citroenem nemám. Jsem zatím velmi spokojen s prostorem a velkým kufrem.
Jak to uviděla manelka tak řekla e je to loď a e neví jestli jo nebo ne, jak se ale svezla tak změnila názor, a hned druhy den jsem běel pro peníze, no a jetě k tomu se mi narodí dcera, take se těíme.
Chtěl jsem vás poprosit jestli bych mohl napsat komukoli kdo by mě trochu seznámil s ovládáním auta a navigace a dal mi pár rad kdy něco nenajdu na fóru.
Vem přeji mnoho astných kolimetru a u se těím jak se s vámi seznámím.
Zdravím vechny, jmenuji se Petr jsem od Zlína.
Tak 2.5.2012 jsem se stal hrdým majitelem citroenu 2.2 HDI exclusive combi, v kůi a s počítačem RT4?(jetě tomu úplně nerozumím) r.v. 2004/05 najeto 240,000 km. Servisované se servisní kníkou po první majiteli. Hodně se mi líbí podvozek a motor dobře táhne, akorát je tam mení únik oleje z motoru ale není se čemu divit u to má cosi za sebou. Tak jsem zvědav jak si zvyknu, zatím jsem měl jenom opel astra f a mitsubishi lancer 2D.
Take ádnou zkuenost s citroenem nemám. Jsem zatím velmi spokojen s prostorem a velkým kufrem.
Jak to uviděla manelka tak řekla e je to loď a e neví jestli jo nebo ne, jak se ale svezla tak změnila názor, a hned druhy den jsem běel pro peníze, no a jetě k tomu se mi narodí dcera, take se těíme.
Chtěl jsem vás poprosit jestli bych mohl napsat komukoli kdo by mě trochu seznámil s ovládáním auta a navigace a dal mi pár rad kdy něco nenajdu na fóru.
Vem přeji mnoho astných kolimetru a u se těím jak se s vámi seznámím.:palec
|
|
08.05.2012 21:36 -
|
2475954
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tady má něco ke čtení .link. a jinak vítej v clubu, dodruj pravidlá, hlavně co se týče zakládání nových vláken a pokládání dotazů, pouívej tzv. rozcestník (vpravo), a nebo tlačítko hledej - téměř ve se tady ji vyskytuje, hodné těstí a anténkou vdy vzhůru
tady má něco ke čtení http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni a jinak vítej v clubu, dodruj pravidlá, hlavně co se týče zakládání nových vláken a pokládání dotazů, pouívej tzv. rozcestník (vpravo), a nebo tlačítko hledej - téměř ve se tady ji vyskytuje, hodné těstí a anténkou vdy vzhůru :-D
|
|
15.06.2012 21:03 -
|
2484413
|
|
Ajvenhoe
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj! Tak jsem koupil krásnou C5-tku a jsem po třech dnech velice spokojen. Nebudu rozepisovat co jsem koupil, vetky info mám v profilu.
Ahoj! Tak jsem koupil krásnou C5-tku a jsem po třech dnech velice spokojen. Nebudu rozepisovat co jsem koupil, vetky info mám v profilu.
|
|
15.06.2012 21:43 -
|
2484423
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
vítej mezi námi a hodně km bez problémů a anténkou vzhůru, jinak prosím dodruj to co napsáno nad tebou, ulehčíě tak ivot sobě i ostatním, díky
vítej mezi námi a hodně km bez problémů a anténkou vzhůru, jinak prosím dodruj to co napsáno nad tebou, ulehčíě tak ivot sobě i ostatním, díky ;-)
|
|
15.06.2012 22:49 -
|
2484440
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Anténkou vzhúru
Anténkou vzhúru :-))))
|
|
17.06.2012 10:55 -
|
2484519
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
ččččao moraváku mnoho km bez závad a uívej si pohodový jízdy
ččččao moraváku :-d mnoho km bez závad a uívej si pohodový jízdy
|
|
| |
|
|