| | |
23.02.2011 14:35 -
Re: Nový člen
|
2374839
|
|
Pepino71
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj vem, dnes jsem se po týdnu vlastnictví C5 2,0 hdi break přihlásil do vaí skupiny. Take vás vechny zdravím. Pepa Praha
Ahoj vem, dnes jsem se po týdnu vlastnictví C5 2,0 hdi break přihlásil do vaí skupiny. Take vás vechny zdravím. Pepa Praha
|
|
23.02.2011 18:30 -
|
2374856
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Pepino71 napsal(a): Ahoj vem, dnes jsem se po týdnu vlastnictví C5 2,0 hdi break přihlásil do vaí skupiny. Take vás vechny zdravím. Pepa Praha
tak vítej mezi námi, hodně KM bez nehod a závad, v případě potřeby vyuívej okénko vpravo nahoře, stačí bohatě k vyhledání potřebného dotazu a funguje moc dobře, a pouvauj o ofiko srazu
tak vítej mezi námi, hodně KM bez nehod a závad, v případě potřeby vyuívej okénko vpravo nahoře, stačí bohatě k vyhledání potřebného dotazu a funguje moc dobře, a pouvauj o ofiko srazu
|
|
23.02.2011 18:32 -
|
2374857
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Hodane stastnych km z C5
Hodane stastnych km z :palec:palecC5
|
|
23.02.2011 21:37 -
|
2374890
|
|
Henry
|
|
|
Na úvod se musím omluvit,
e jsem se zapomněl představit. ( to samou radostí z nové C5)
Po 10-ti letech na hydraulice v XANTII jsem nemohl zvolit jinak ne zase "koule". C5 mám u měsíc, ale jetě jsem se nesvezl, protoe na NI musím trochu pracovat, aby byla podobná C5 jak ji vichni známe.
U teď jsem tady v klubu získal plno uitečných informací, díky za ně.
Na úvod se musím omluvit,
e jsem se zapomněl představit. ( to samou radostí z nové C5):palec
Po 10-ti letech na hydraulice v XANTII jsem nemohl zvolit jinak ne zase "koule".;-) C5 mám u měsíc, ale jetě jsem se nesvezl, protoe na NI musím trochu pracovat, aby byla podobná C5 jak ji vichni známe.
U teď jsem tady v klubu získal plno uitečných informací, díky za ně.
|
|
24.02.2011 06:34 -
|
2374903
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Henry: A co vechno na ní (C5) dává do kupy ? Hlavně a ti pak dlouho slouí !
Henry: A co vechno na ní (C5) dává do kupy ? Hlavně a ti pak dlouho slouí ! :palec
|
|
24.02.2011 18:06 -
|
2374941
|
|
Henry
|
|
|
Původní majitel asi nedobrzdil a je o kousek kratí. Světla, kapota, nárazník, chladič a pár drobností. Samé povrchové zranění.
Původní majitel asi nedobrzdil a je o kousek kratí. Světla, kapota, nárazník, chladič a pár drobností. Samé povrchové zranění. :-)
|
|
26.02.2011 20:10 -
|
2375236
|
|
Ouff
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Ahoj, přestoe u tu jsem nějakou dobu zaregistrován, představím se vám a teď, nebo jsem se u definitivně rozhodnul, e si chci pořídit cépětku. Ve výběru mě utvrdilo předevím toto skvělý fórum, kde jsem nael spoustu ikovných informací a hlavně se mi zde vyvrátily určité mýty, např. o (ne)spolehlivosti hydraulickém podvozku.
Co se týče aut jsem naprostej laik, cépětku si chci pořídit jako svoje první auto. Byl jsem teď v ááčkách a kdy mi borec s vánou tváří tvrdil, e to auto není bouraný, ale světlomety přitom byly utopený kdesi v masce, co jsem poznal i já, tak jsem řekl, e z bazaru nikdy, jedině přes inzerát. Věřím, e se tu na poádání najdou lidičky, co mi s finálním výběrem pomůou, nejlépe osobně, za patřičnou úplatu samozřejmě.
V profilu u mám C5 uvedenou, ale to spí abych sem lépe zapadl Jinak kombík a motor 2.0HDI jsou pro mě jasná volba.
Měl bych začátecnickej dotaz, nikde jsem to tu na fóru nenael: cépětka (před faceliftem) má a 8 airbagů, e ano? Můete mi někdo prozradit, kde vude jsou? Kromě toho, u některých nabídek aut jsem viděl třeba jen 4x airbag, jednou dokonce jen 2x - znamená to, e jsou bouraná a tudí jsou některé vystřelené? Díky moc za odpovědi.
Ahoj, přestoe u tu jsem nějakou dobu zaregistrován, představím se vám a teď, nebo jsem se u definitivně rozhodnul, e si chci pořídit cépětku. Ve výběru mě utvrdilo předevím toto skvělý fórum, kde jsem nael spoustu ikovných informací a hlavně se mi zde vyvrátily určité mýty, např. o (ne)spolehlivosti hydraulickém podvozku.
Co se týče aut jsem naprostej laik, cépětku si chci pořídit jako svoje první auto. Byl jsem teď v ááčkách a kdy mi borec s vánou tváří tvrdil, e to auto není bouraný, ale světlomety přitom byly utopený kdesi v masce, co jsem poznal i já, tak jsem řekl, e z bazaru nikdy, jedině přes inzerát. Věřím, e se tu na poádání najdou lidičky, co mi s finálním výběrem pomůou, nejlépe osobně, za patřičnou úplatu samozřejmě.
V profilu u mám C5 uvedenou, ale to spí abych sem lépe zapadl ;-) Jinak kombík a motor 2.0HDI jsou pro mě jasná volba.
Měl bych začátecnickej dotaz, nikde jsem to tu na fóru nenael: cépětka (před faceliftem) má a 8 airbagů, e ano? Můete mi někdo prozradit, kde vude jsou? Kromě toho, u některých nabídek aut jsem viděl třeba jen 4x airbag, jednou dokonce jen 2x - znamená to, e jsou bouraná a tudí jsou některé vystřelené? Díky moc za odpovědi.
|
|
26.02.2011 21:23 -
|
2375248
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Koukal jsem na schémata C5 I a airbagy jsou:
- ve volantu před řidičem
- v palubce před spolujezdcem
- na vnějí straně předních sedaček
- dlouhé po stranách střechy nad dveřmi (na přední i zadní okna)
Kolení airbag řidiče na schématech C5 I není (u C5 II je)
Take kdy to počítám, reálně je to 6 airbagů (u C5 II pak 7) - jedině e by se kadý hlavový airbag počítal za dva.
Koukal jsem na schémata C5 I a airbagy jsou:
- ve volantu před řidičem
- v palubce před spolujezdcem
- na vnějí straně předních sedaček
- dlouhé po stranách střechy nad dveřmi (na přední i zadní okna)
Kolení airbag řidiče na schématech C5 I není (u C5 II je)
Take kdy to počítám, reálně je to 6 airbagů (u C5 II pak 7) - jedině e by se kadý hlavový airbag počítal za dva.
|
|
26.02.2011 21:32 -
|
2375251
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak vítej mezi náma, tady má např. jednu nabídku - je to člen klubu a solidní kluk, můe se s ním domluvit i na jinou C5 : .link.
tak vítej mezi náma, tady má např. jednu nabídku - je to člen klubu a solidní kluk, můe se s ním domluvit i na jinou C5 : http://www.c5club.cz/inzerce/prodej-automobilu/930-citroen-c5-ii-exclusive-break :palec
|
|
26.02.2011 21:44 -
|
2375256
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Airbagů si do inzerátu můete napsat nebo na tapecírunk nakreslit třeba 50, ale počítač jich umí odpálit jen 6 (C5 I) nebo 7 (C5 II) + 3 předpínače pásů (u C5 II má spolujezdec 2 předpínače).
Prostě má 2-3 přední, 2 levé a 2 pravé - a ke kadé téhle skupině čidlo decelerace (přední, levé boční, pravé boční), na základě jeho hodnot se ta skupina odpálí. A s jakýmkoliv airbagem se vdy odpálí i pásy.
a tady je obrázek .link.
Airbagů si do inzerátu můete napsat nebo na tapecírunk nakreslit třeba 50, ale počítač jich umí odpálit jen 6 (C5 I) nebo 7 (C5 II) + 3 předpínače pásů (u C5 II má spolujezdec 2 předpínače).
Prostě má 2-3 přední, 2 levé a 2 pravé - a ke kadé téhle skupině čidlo decelerace (přední, levé boční, pravé boční), na základě jeho hodnot se ta skupina odpálí. A s jakýmkoliv airbagem se vdy odpálí i pásy.
a tady je obrázek http://www.c5club.cz/showpic/19632594
|
|
26.02.2011 23:25 -
|
2375273
|
|
jumep
|
|
|
ako som uz X krat povedal a ako mam v profile
airbagov - c5 1- fyzicky 6, pise sa 8 (hlavove su dlhe a pokryvaju aj zadne sedacky)
su volant, spolujazdec, sedacky, vrchne (hlavove)
C5 2 ma naviac kolenny a uvadza sa ako 9
C5 3 ma za priplatok niekde aj v zadnych sedackach .. neviem ako presne to je tam
predpinace sa bere ako samozrejmost
ako som uz X krat povedal a ako mam v profile
airbagov - c5 1- fyzicky 6, pise sa 8 (hlavove su dlhe a pokryvaju aj zadne sedacky)
su volant, spolujazdec, sedacky, vrchne (hlavove)
C5 2 ma naviac kolenny a uvadza sa ako 9
C5 3 ma za priplatok niekde aj v zadnych sedackach .. neviem ako presne to je tam
predpinace sa bere ako samozrejmost
|
|
27.02.2011 08:38 -
|
2375295
|
|
Ouff
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Tak u je mi to jasný ty hlavový (okenní) airbagy se počítají za dva. Ty obrázky jsem viděl, ale nebyl jsem z nich moudrej. Dík za vysvětlení!
To Najk: dík za odkaz, ale spíe bych upřednostňoval C5 před faceliftem, hlavně kvůli řekněme finanční dostupnosti. Nicméně se s tím Lukim_C5 zkusím spojit, třeba bude mít něco přijatelnějího.
Jetě dalí dotaz (omlouvám se za offtopicy v tomto tématu): psal jsem, e bych chtěl 2.0HDI - rodiče ho mají, ale v Peugeotu 206 a nejednou se jim stalo, e znenadání chcípl, vechno zhaslo a nelo to nastartovat byla vadná řídicí jednotka. Předpokládám, e se u C5 nic podobného nestává? Na fóru jsme o tom nic nenael, i kdy pravda, zdaleka ne vem jsem pročetl...
Tak u je mi to jasný ty hlavový (okenní) airbagy se počítají za dva. Ty obrázky jsem viděl, ale nebyl jsem z nich moudrej. Dík za vysvětlení!
To Najk: dík za odkaz, ale spíe bych upřednostňoval C5 před faceliftem, hlavně kvůli řekněme finanční dostupnosti. Nicméně se s tím Lukim_C5 zkusím spojit, třeba bude mít něco přijatelnějího.
Jetě dalí dotaz (omlouvám se za offtopicy v tomto tématu): psal jsem, e bych chtěl 2.0HDI - rodiče ho mají, ale v Peugeotu 206 a nejednou se jim stalo, e znenadání chcípl, vechno zhaslo a nelo to nastartovat byla vadná řídicí jednotka. Předpokládám, e se u C5 nic podobného nestává? Na fóru jsme o tom nic nenael, i kdy pravda, zdaleka ne vem jsem pročetl...
|
|
27.02.2011 10:12 -
|
2375302
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
TomasT napsal(a): Koukal jsem na schémata C5 I a airbagy jsou: - ve volantu před řidičem - v palubce před spolujezdcem - na vnějí straně předních sedaček - dlouhé po stranách střechy nad dveřmi (na přední i zadní okna) Kolení airbag řidiče na schématech C5 I není (u C5 II je) Take kdy to počítám, reálně je to 6 airbagů (u C5 II pak 7) - jedině e by se kadý hlavový airbag počítal za dva.
hele a proč je na prostředním i zadním sloupku tedy napsáno airbag kdy vzadu není??
Koukal jsem na schémata C5 I a airbagy jsou: - ve volantu před řidičem - v palubce před spolujezdcem - na vnějí straně předních sedaček - dlouhé po stranách střechy nad dveřmi (na přední i zadní okna) Kolení airbag řidiče na schématech C5 I není (u C5 II je) Take kdy to počítám, reálně je to 6 airbagů (u C5 II pak 7) - jedině e by se kadý hlavový airbag počítal za dva.
hele a proč je na prostředním i zadním sloupku tedy napsáno airbag kdy vzadu není??
|
|
27.02.2011 10:46 -
|
2375308
|
|
jumep
|
|
|
@tezkac: dalsi co necita, napisal som to pod tym - pretoce ten hlavovy pokryva predne aj zadne sedacky, je to jedna velka roleta, takze sa pise 8 miesto 6 airbagov, lebo to beru ako 8 ochrannych zon
@Ouff: tu problem s riadiackami neni, je tu hodne novsia / vybavenejsia riadiacka na hodne lepsom mieste (predpokladam ze sa jedna o 406stku)
@tezkac: dalsi co necita, napisal som to pod tym - pretoce ten hlavovy pokryva predne aj zadne sedacky, je to jedna velka roleta, takze sa pise 8 miesto 6 airbagov, lebo to beru ako 8 ochrannych zon
@Ouff: tu problem s riadiackami neni, je tu hodne novsia / vybavenejsia riadiacka na hodne lepsom mieste (predpokladam ze sa jedna o 406stku)
|
|
30.04.2011 14:53 -
|
2387443
|
|
Sosak
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj, tak i já se vám představím.
Jsem tu nový, mám C5 2,0 HDi Break cca 3 měsíce, koupil jsem od bratra jako svoje teprve druhé auto a jsem s ním spokojenej. Tohle fórum je parádní, protoe u se mi projevila první mení závada s ventilátorem a nael jsem tu odpověď na problém + dalí uitečné rady jako bonus. Jsem z Prahy, od typických uivatelů C5 se asi krapet liím věkem (páč mi je 22, jezdím větinou sám a nemám rodinu) , ale nějak mě to netrápí... S autem jsem dal po prvním měsíci uívání výcarsko a ve v pohodě, neumim si to představit třeba ve Fabii.
Tak se mějte
Ahoj, tak i já se vám představím.
Jsem tu nový, mám C5 2,0 HDi Break cca 3 měsíce, koupil jsem od bratra jako svoje teprve druhé auto a jsem s ním spokojenej. Tohle fórum je parádní, protoe u se mi projevila první mení závada s ventilátorem a nael jsem tu odpověď na problém + dalí uitečné rady jako bonus. Jsem z Prahy, od typických uivatelů C5 se asi krapet liím věkem (páč mi je 22, jezdím větinou sám a nemám rodinu) :-d, ale nějak mě to netrápí... S autem jsem dal po prvním měsíci uívání výcarsko a ve v pohodě, neumim si to představit třeba ve Fabii.
Tak se mějte
Přílohy: DSC_0667.jpg ( 704461b ) - |
|
30.04.2011 16:48 -
|
2387471
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Sosak napsal(a): Ahoj, tak i já se vám představím.
Jsem tu nový, mám C5 2,0 HDi Break cca 3 měsíce, koupil jsem od bratra jako svoje teprve druhé auto a jsem s ním spokojenej. Tohle fórum je parádní, protoe u se mi projevila první mení závada s ventilátorem a nael jsem tu odpověď na problém + dalí uitečné rady jako bonus. Jsem z Prahy, od typických uivatelů C5 se asi krapet liím věkem (páč mi je 22, jezdím větinou sám a nemám rodinu) , ale nějak mě to netrápí... S autem jsem dal po prvním měsíci uívání výcarsko a ve v pohodě, neumim si to představit třeba ve Fabii.
Tak se mějte
Tak tedy pekne vitam, ja jsem z rovnake kategorie: taky 22 let, taky bez rodiny, taky osamely jezdec Preji hodne stastnych km!
Tak tedy pekne vitam, ja jsem z rovnake kategorie: taky 22 let, taky bez rodiny, taky osamely jezdec :) Preji hodne stastnych km!
|
|
30.04.2011 16:49 -
|
2387472
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
Zdravím Tě chlape. Udělal jsi moc dobře e jsi koupil C5, lepí auto prostě není !!! ani se moc nelií, mi je taky 22 Fabky ani nejsou auta... Ja mám liftback(sedan) verzi, taky 2.0HDičko Foto mám galerii , Vítej mezi C5tkaří !!!
Zdravím Tě chlape. Udělal jsi moc dobře e jsi koupil C5, lepí auto prostě není !!! :palec ani se moc nelií, mi je taky 22 :-)))) Fabky ani nejsou auta... Ja mám liftback(sedan) verzi, taky 2.0HDičko :palec Foto mám galerii , Vítej mezi C5tkaří !!!
|
|
01.05.2011 06:49 -
|
2387505
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
To Sosak - vítám, to je ta červená vlevo vpředu?
To Sosak - vítám, to je ta červená vlevo vpředu? :-))))
|
|
01.05.2011 10:15 -
|
2387518
|
|
Pavel C5
|
|
|
Sosak-vitaj v rodine C5-karov
Sosak-vitaj v rodine C5-karov:palec:-))))
|
|
| |
|
|