| | |
25.12.2010 18:42 -
Re: Nový člen
|
2366888
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak ta barva je písková metla a kvůli pejskům jsem C5 koupil. Přece je nebudu vozit v nějakém koncernovém českoněmeckém trakaři. Kdy nastupujou nebo vystupujou, tak jim dám zadek dolů, aby se nenamáhali.
Pravdou je to, e dohromady váí 170 kg a kadý obyč pérování mi hodilo pohled k nebesům.
Uvnitř mám klec , kterou jsem dělal na míru přímo do auta a tak mi citrónka neponičí. To ho víc ničím já kadodenním popojíděním do práce a zpět. V tomhle počasí trpíme oba - já i C5.
Tak ta barva je písková metla a kvůli pejskům jsem C5 koupil. Přece je nebudu vozit v nějakém koncernovém českoněmeckém trakaři. Kdy nastupujou nebo vystupujou, tak jim dám zadek dolů, aby se nenamáhali. :-d
Pravdou je to, e dohromady váí 170 kg a kadý obyč pérování mi hodilo pohled k nebesům.
Uvnitř mám klec , kterou jsem dělal na míru přímo do auta a tak mi citrónka neponičí. To ho víc ničím já kadodenním popojíděním do práce a zpět. V tomhle počasí trpíme oba - já i C5.
|
|
12.01.2011 13:58 -
|
2369382
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Zdravím vechny nové členy (ty stávající samozřejmě taky), u jsem konečně taky řádným členem klubu, neměl jsem čas se trochu představit (furt řeím samé technické záleitosti).
C5 jsem si pořídil před koncem minulého roku, ke koupi jsem se rozhodoval víc jak rok (dřív jsem tu byl chvíli zaregistrován jako oon). Po Xantii se mi moc nechtělo přesedat na pruiny, take pětka byla jasná volba. Zatím super - uvidíme tak za 15.000 km. Civilním jménem Ondřej, 1 manelka, 2 děti, 1 pes (tímto zdravím předevím Mikru a jeho mazlíčky, ten můj si taky samozřejmě bude vozit prdelku v 5ce, ale těch tvých 170 kg psí váhy, to je sakra dost) Take asi tak...nesmím zapomenout poděkovat vem, co vytvářejí a přispívají na tyto stránky, ulehčí to spoustu práce a starostí, a hlavně peněz. Tak co nejvíc bezpečných a bezproblémových km, C5 třikrát ZDAR.
jak budu mít trochu času, a bude na to počasí, tak udělám fotky do galerie...
Zdravím vechny nové členy (ty stávající samozřejmě taky;-)), u jsem konečně taky řádným členem klubu, neměl jsem čas se trochu představit (furt řeím samé technické záleitosti).
C5 jsem si pořídil před koncem minulého roku, ke koupi jsem se rozhodoval víc jak rok (dřív jsem tu byl chvíli zaregistrován jako oon). Po Xantii se mi moc nechtělo přesedat na pruiny, take pětka byla jasná volba. Zatím super - uvidíme tak za 15.000 km. Civilním jménem Ondřej, 1 manelka, 2 děti, 1 pes (tímto zdravím předevím Mikru a jeho mazlíčky, ten můj si taky samozřejmě bude vozit prdelku v 5ce, ale těch tvých 170 kg psí váhy, to je sakra dost:-d) Take asi tak...nesmím zapomenout poděkovat vem, co vytvářejí a přispívají na tyto stránky, ulehčí to spoustu práce a starostí, a hlavně peněz:palec. Tak co nejvíc bezpečných a bezproblémových km, C5 třikrát ZDAR.
jak budu mít trochu času, a bude na to počasí, tak udělám fotky do galerie...
|
|
27.01.2011 22:10 -
|
2371376
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Zdravím hydractivem ji zhýčkané jedince, i ty, kteří teprve uvaují o tom pořídit si pohodlí na čtyřech kolech
C5 u máme doma nějakou chvíli (asi 2,5 roku a před ní byla 2 roky první generace), ale a teď se dostala ke mně z důvodu pořízení dalího auta (C-Crossera.. zůstáváme věrní, i kdy má trochu ikmý oči ), chvíli byl ve vzduchu prodej, ale nakonec jsem si řekl, e budu víc volnýho času obětovat práci (pojistky,nafta), protoe studuju a dostat se jinak k takový kráse by pro mě bylo absolutně nemoný (legální cestou ). A Jeliko jsem tomuto autu propadl u tenkrát před čtyřmi lety po prvních pár kilometrech navíc po kočičích hlavách, jsem teď tady.... Pro rady a taky pro to hromadné těení se z toho, e víme něco co ti ve VW edých bedýnkách bez due neví Jináč jsem z Brna, ze kterého je tu doufám nemalé zastoupení ! Vem přeju bezpečnou cestu
Zdravím hydractivem ji zhýčkané jedince, i ty, kteří teprve uvaují o tom pořídit si pohodlí na čtyřech kolech :)
C5 u máme doma nějakou chvíli (asi 2,5 roku a před ní byla 2 roky první generace), ale a teď se dostala ke mně z důvodu pořízení dalího auta (C-Crossera.. zůstáváme věrní, i kdy má trochu ikmý oči :-p ), chvíli byl ve vzduchu prodej, ale nakonec jsem si řekl, e budu víc volnýho času obětovat práci (pojistky,nafta), protoe studuju a dostat se jinak k takový kráse by pro mě bylo absolutně nemoný (legální cestou ;-) ). A Jeliko jsem tomuto autu propadl u tenkrát před čtyřmi lety po prvních pár kilometrech navíc po kočičích hlavách, jsem teď tady.... Pro rady a taky pro to hromadné těení se z toho, e víme něco co ti ve VW edých bedýnkách bez due neví :) Jináč jsem z Brna, ze kterého je tu doufám nemalé zastoupení ! Vem přeju bezpečnou cestu
|
|
28.01.2011 05:38 -
|
2371404
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
To vitaj Zbyňo
To vitaj Zbyňo :palec:palec
|
|
28.01.2011 13:29 -
|
2371470
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Děkuju, děkuju no a bude chvilka, zdokumentuju ji, přidám fotky, a je vechno, jak se tady patří ! A kdy se zadaří, tak na některým ze srazů ZDAR
Děkuju, děkuju :) no a bude chvilka, zdokumentuju ji, přidám fotky, a je vechno, jak se tady patří ! A kdy se zadaří, tak na některým ze srazů ZDAR :-))
|
|
28.01.2011 16:18 -
|
2371480
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
Zdravím Hodně dobrých KM
Zdravím :-)) Hodně dobrých KM
|
|
28.01.2011 20:59 -
|
2371517
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Zdravím dámy a servus vem kořeňům! Kdy u se zde přihlísilo několik naváčků, tak i já se ozvu. C5ku jetě nemám, ale zítra jedu hodit čučku na několik kousků. Zatím sedlám Xantii 1.9Td a z důvodu druhého přírůstku do rodiny je potřeba víc prostoru. A C5 je jediná volba v kritériích prostoru, bezpečnosti, komfortu a výkonu. Zítra se ukáe. Jen budu měnit naftu za beneli+plyn. Nevalím víc jak 10.000 za rok a deně mám ontačku do hokny a dom 16.5km. Xáňa je pořád skvělá, ale.....Dlouho jsem sledoval diskuze a rady zaslouilích členů a rád se s vámi setkám na některém z budoucích srazů. Jen pro upřesnění informací: psa nemám a ta naa kočka sniovat "prdel" nevyaduje. Dámy a pánové...zdar jako sviňa P.s.: jo a su z Brna
Zdravím dámy a servus vem kořeňům! Kdy u se zde přihlísilo několik naváčků, tak i já se ozvu. C5ku jetě nemám, ale zítra jedu hodit čučku na několik kousků. Zatím sedlám Xantii 1.9Td a z důvodu druhého přírůstku do rodiny je potřeba víc prostoru. A C5 je jediná volba v kritériích prostoru, bezpečnosti, komfortu a výkonu. Zítra se ukáe. Jen budu měnit naftu za beneli+plyn. Nevalím víc jak 10.000 za rok a deně mám ontačku do hokny a dom 16.5km. Xáňa je pořád skvělá, ale.....Dlouho jsem sledoval diskuze a rady zaslouilích členů a rád se s vámi setkám na některém z budoucích srazů. Jen pro upřesnění informací: psa nemám a ta naa kočka sniovat "prdel" nevyaduje:-d. Dámy a pánové...zdar jako sviňa:palec P.s.: jo a su z Brna
|
|
28.01.2011 21:03 -
|
2371518
|
|
tief
|
|
|
toz vitaj ... a na tu C5 si vem nekoho s diagnostikou a ví do čeho de
toz vitaj :) ... a na tu C5 si vem nekoho s diagnostikou :) a ví do čeho de :)
|
|
28.01.2011 21:06 -
|
2371519
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vítej Kuldo.
e jsi z Brna si psát nemusel. Vichni jsme to poznali. Mám rád hantec a tak se těím, a to rozbalí naplno.
A a si tu Cé5 koupí tak se pochlub. Rádi ti ji zkritizujeme. Přeju astnou ruku při výběru.
Vítej Kuldo.
e jsi z Brna si psát nemusel. Vichni jsme to poznali. Mám rád hantec a tak se těím, a to rozbalí naplno.
A a si tu Cé5 koupí tak se pochlub. Rádi ti ji zkritizujeme. :-d Přeju astnou ruku při výběru.
|
|
28.01.2011 21:19 -
|
2371521
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Borci, toto mám oéfovaný. Jak s borcem co to chce buchnout, tak s kořeňama v servisu. Sice to bylo trochu naknop, je to sobota a domlouval jsem to ve středu, ale vylo to. Jestli to bude v cajchu, tak se snad voeru! Ale díky za upozornění. Kdy bude, dám nějáky fotky.
Borci, toto mám oéfovaný. Jak s borcem co to chce buchnout, tak s kořeňama v servisu. Sice to bylo trochu naknop, je to sobota a domlouval jsem to ve středu, ale vylo to. Jestli to bude v cajchu, tak se snad voeru!:-)))) Ale díky za upozornění. Kdy bude, dám nějáky fotky.
|
|
28.01.2011 21:31 -
|
2371522
|
|
flyteSVK
|
|
|
Tak sa predstavim aj ja, hoci ste ma tu uz asi zaregistrovali
C5 po FL, 2 litrik benzin, vybava SX a priplatky hadam vsetky co sa dali dat. Farba: vraj hneda, na slnku ide do fialova.
RV 2006, minuly vikend 100 000 km
Ako som sa k nej dostal: Vlastne nahodou...
Predtym som jazdil na Xsare, a vo firme bola tato C5 na predaj. Kombinacia ceny a vybavy bola "no nekup to", tak je moja.
Velku ulohu zohralo aj to, ze s nou jazdil jeden jediny clovek, mala kompletnu dokumentaciu, celu servisnu historiu, a celkov odobry stav, az na par tukancov na kasni. Tomu sa ale neda vyhnut. Pred kupou som bol na sluzobke, tak som si ju zobral na test, cca 300 km s nou ma presvedcilo, ze je v dobrom stave. Proste som mal na nu stastie
Tak sa predstavim aj ja, hoci ste ma tu uz asi zaregistrovali :)
C5 po FL, 2 litrik benzin, vybava SX a priplatky hadam vsetky co sa dali dat. Farba: vraj hneda, na slnku ide do fialova.
RV 2006, minuly vikend 100 000 km :)
Predtym som jazdil na Xsare, a vo firme bola tato C5 na predaj. Kombinacia ceny a vybavy bola "no nekup to", tak je moja.
Velku ulohu zohralo aj to, ze s nou jazdil jeden jediny clovek, mala kompletnu dokumentaciu, celu servisnu historiu, a celkov odobry stav, az na par tukancov na kasni. Tomu sa ale neda vyhnut. Pred kupou som bol na sluzobke, tak som si ju zobral na test, cca 300 km s nou ma presvedcilo, ze je v dobrom stave. Proste som mal na nu stastie :palec
|
|
28.01.2011 21:45 -
|
2371523
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
flyteSVK napsal(a): Tak sa predstavim aj ja, hoci ste ma tu uz asi zaregistrovali
RV 2006, minuly vikend 100 000 km
Velku ulohu zohralo aj to, ze s nou jazdil jeden jediny clovek, mala kompletnu dokumentaciu, celu servisnu historiu, a celkov odobry stav, az na par tukancov na kasni. Tomu sa ale neda vyhnut. Pred kupou som bol na sluzobke, tak som si ju zobral na test, cca 300 km s nou ma presvedcilo, ze je v dobrom stave. Proste som mal na nu stastie
má tak někdo kliku
má tak někdo kliku:palec:palec
|
|
29.01.2011 12:45 -
|
2371554
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Kulda napsal(a): Borci, toto mám oéfovaný. Jak s borcem co to chce buchnout, tak s kořeňama v servisu. Sice to bylo trochu naknop, je to sobota a domlouval jsem to ve středu, ale vylo to. Jestli to bude v cajchu, tak se snad voeru! Ale díky za upozornění. Kdy bude, dám nějáky fotky.
Helééé nejsi nááhodóóu z Brnááá.......
Borci, toto mám oéfovaný. Jak s borcem co to chce buchnout, tak s kořeňama v servisu. Sice to bylo trochu naknop, je to sobota a domlouval jsem to ve středu, ale vylo to. Jestli to bude v cajchu, tak se snad voeru!:-)))) Ale díky za upozornění. Kdy bude, dám nějáky fotky.
Helééé nejsi nááhodóóu z Brnááá.......:-)))):-)))):-))))
|
|
29.01.2011 15:46 -
|
2371567
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
Já se tedy taky předtsavím, ikdy u tady koukám nějakou dobu. Pořídil jsem si tento končár, jako mého třetího Citroena. První byl AX, pak Xantuka a teďka C5. Má najeté skoro 200 000, ale nevycházím z údivů, je to pohodlí na kolech, byl a ne nějaká koncernová koktávka ne něco jiného, u jsem byl i na diagnostice
v Kopřivnici a měla by být ve sluné formě. Zatím Ahoooooooooj a jsem z Pítě
Já se tedy taky předtsavím, ikdy u tady koukám nějakou dobu. Pořídil jsem si tento končár, jako mého třetího Citroena. První byl AX, pak Xantuka a teďka C5. Má najeté skoro 200 000, ale nevycházím z údivů, je to pohodlí na kolech, byl a ne nějaká koncernová koktávka ne něco jiného, u jsem byl i na diagnostice
v Kopřivnici a měla by být ve sluné formě. Zatím Ahoooooooooj a jsem z Pítě
|
|
29.01.2011 21:04 -
|
2371613
|
|
Láda
|
Město: Praha 17, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Taky jsem úplně zpitoměl, kdy jsem se projel C pětkou. Prodal jsem svoji 14 let starou Octávii... Nyní u nemusím okénka stahovat kličkou. Klimatizaci jsem pravda taky neměl.... O vyhřívaných sedačkách jsem si nechal zdát... C 5-ka je nesmírný kočár. Pravda spotřeba je vyí ale jízda... nedá se srovnat. Zdravím vechny C-pětkaře !!! U Vás chápu !
Taky jsem úplně zpitoměl, kdy jsem se projel C pětkou. Prodal jsem svoji 14 let starou Octávii... Nyní u nemusím okénka stahovat kličkou. Klimatizaci jsem pravda taky neměl.... O vyhřívaných sedačkách jsem si nechal zdát... C 5-ka je nesmírný kočár. Pravda spotřeba je vyí ale jízda... nedá se srovnat. Zdravím vechny C-pětkaře !!! U Vás chápu !
|
|
29.01.2011 21:06 -
|
2371614
|
|
jumep
|
|
|
Láda: spravil si tu chybu ze sice si to auto nechcel kupit ale zviezol si sa v nom?
Láda: spravil si tu chybu ze sice si to auto nechcel kupit ale zviezol si sa v nom? :)
|
|
29.01.2011 21:17 -
|
2371615
|
|
Láda
|
Město: Praha 17, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 3 |
|
|
No musím po pravdě říci, e jsem slyel "jaký je to kočár".... Ale pravda, a po zkuební jízdě jsem zjistil, e je to něco úplně jiného... Pak jsem zjioval cenu náhradních dílů - ádná tragédie... Tak jsem to koupil ! R.V. 2002 a v dobré kondici.
No musím po pravdě říci, e jsem slyel "jaký je to kočár".... Ale pravda, a po zkuební jízdě jsem zjistil, e je to něco úplně jiného... Pak jsem zjioval cenu náhradních dílů - ádná tragédie... Tak jsem to koupil ! R.V. 2002 a v dobré kondici.
|
|
| |
|
|