| | |
23.06.2010 21:06 -
Re: nový člen
|
2349096
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
Díky za přivítání. Taky mám asi podobného kolegu, který nechápe proč jsem si pořídil C5. Ten je ale laděný do tvrdých podvozků (Octavia RS), tak ho asi hydractivem neoslním. Asi proto je na trhu tolik značek a modelů, aby si kadý přiel na své. Já u to své mám taky a nemůu se nabait toho poitku z jízdy. Na svou váhu reaguje a s podivuhodnou lehkostí, jen se mi zdá, e mu nesvědčí podélné nerovnosti - ve vyjetých kolejích občas zaplave. Jinak ale pohádka.
Díky za přivítání. Taky mám asi podobného kolegu, který nechápe proč jsem si pořídil C5. Ten je ale laděný do tvrdých podvozků (Octavia RS), tak ho asi hydractivem neoslním. Asi proto je na trhu tolik značek a modelů, aby si kadý přiel na své. Já u to své mám taky a nemůu se nabait toho poitku z jízdy. Na svou váhu reaguje a s podivuhodnou lehkostí, jen se mi zdá, e mu nesvědčí podélné nerovnosti - ve vyjetých kolejích občas zaplave. Jinak ale pohádka.
|
|
23.06.2010 22:09 -
|
2349100
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
A Ti to houpá bez sebemeních problémů
A Ti to houpá bez sebemeních problémů :-)
|
|
23.06.2010 23:18 -
|
2349112
|
|
jumep
|
|
|
no vo vyjetych kolejich je to fakt dost hruza, je to dane 215stkami gumami ...
ak ta mozem poprosit, svoje skusenosti hod aj do ccca
no vo vyjetych kolejich je to fakt dost hruza, je to dane 215stkami gumami ...
ak ta mozem poprosit, svoje skusenosti hod aj do ccca
|
|
24.06.2010 17:15 -
Re: Nový člen
|
2349131
|
|
máca
|
|
|
Taky vitám novéno c pětkaře a doufám,e se přojede podívat a představit na sraz. Těch lidí, co remcaj na c5 si nevímej,oni ani neví,proč to auto nemaj rádi.
Taky vitám novéno c pětkaře a doufám,e se přojede podívat a představit na sraz. Těch lidí, co remcaj na c5 si nevímej,oni ani neví,proč to auto nemaj rádi.
|
|
25.06.2010 20:49 -
|
2349185
|
|
pepe8998
|
|
|
Díky vem za pozdravy... Tlačítko sport v mé výbavě bohuel není, ale souhlasím s názorem, e ířka gum s tím má co dělat, na 215-kách jsem jetě nejezdil. Co se týká srazu, rád to nějak naplánuju - musím přece předvést toho krasavce (nebo krasavici? - jetě nemá jméno, ale asi to bude TEN citrón)
Díky vem za pozdravy... Tlačítko sport v mé výbavě bohuel není, ale souhlasím s názorem, e ířka gum s tím má co dělat, na 215-kách jsem jetě nejezdil. Co se týká srazu, rád to nějak naplánuju - musím přece předvést toho krasavce (nebo krasavici? - jetě nemá jméno, ale asi to bude TEN citrón):-)
|
|
25.06.2010 22:07 -
|
2349188
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Ty má Exclusive a nemá tlačítko sport?
Jinak zdravím přes kopec, jen hou, v naich končinách nás zas tak moc není.
Ty má Exclusive a nemá tlačítko sport?
Jinak zdravím přes kopec, jen hou, v naich končinách nás zas tak moc není.
|
|
25.06.2010 22:30 -
|
2349189
|
|
pepe8998
|
|
|
Je to tak, v mém provedení Exclusive sport tlačítko není. Co jsem se poptával, větinou do této výbavy patří, ale není to pravidlem. Jinak kromě topinkovače je tam vechno. Zdravím Nesovice, jezdím na chalupu na Stupavu, odtud je to opravdu kousek. Jak se jezdí se dvěma turbama?
Je to tak, v mém provedení Exclusive sport tlačítko není. Co jsem se poptával, větinou do této výbavy patří, ale není to pravidlem. Jinak kromě topinkovače je tam vechno. Zdravím Nesovice, jezdím na chalupu na Stupavu, odtud je to opravdu kousek. Jak se jezdí se dvěma turbama?:-p
|
|
26.06.2010 00:03 -
|
2349193
|
|
jumep
|
|
|
2 turba su az od 2007 ...
2 turba su az od 2007 ... :)
|
|
26.06.2010 07:42 -
|
2349200
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Je to tak, mám jen jedno. Ale i s tím jedním se jezdí dobře
Stupavu taky známe, hlavně v zimě.
Je to tak, mám jen jedno. Ale i s tím jedním se jezdí dobře :palec
Stupavu taky známe, hlavně v zimě.
|
|
14.11.2010 19:22 -
|
2362593
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ahoj vespolek,
jsem tu nový, i kdy auto mám u skoro dva roky. Někteří mě znáte z fóra citroeny.cz. A kdo mě nezná, ten mě pozná.
Jako první počin mezi vámi jsem si dovolil vyfotit nai domácí jachtičku a zvu vás vechny tímto do své galerie.
Ahoj vespolek,
jsem tu nový, i kdy auto mám u skoro dva roky. Někteří mě znáte z fóra citroeny.cz. A kdo mě nezná, ten mě pozná. :-d
Jako první počin mezi vámi jsem si dovolil vyfotit nai domácí jachtičku a zvu vás vechny tímto do své galerie.
|
|
14.11.2010 20:02 -
|
2362608
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Vitej, ty fotky se psama a komentare mi dostaly
Vitej, ty fotky se psama a komentare mi dostaly :-)
|
|
14.11.2010 20:13 -
|
2362610
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Díky za přivítání i za ohlas.
Díky za přivítání i za ohlas.
|
|
14.11.2010 20:18 -
|
2362613
|
|
Mesik
|
Město: Praha 9-Čakovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Vítej, ty fotky jsou super pokochání a pobavení v jednom
Vítej, ty fotky jsou super :-d pokochání a pobavení v jednom:palec
|
|
14.11.2010 20:31 -
|
2362616
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ahoj, ty komentáře a pejsci nemají chybu
Ahoj, ty komentáře a pejsci nemají chybu :palec
|
|
14.11.2010 20:38 -
|
2362618
|
|
Mikra
|
|
|
Dík za ohlasy.
Mesiku, má pěknou kůi.
Na sedadlech.
Dík za ohlasy.
Mesiku, má pěknou kůi.:palec
Na sedadlech.
|
|
25.12.2010 17:54 -
|
2366877
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Zdravím citroenáře, tak u jsem taky v klubu. Ačkoliv jsem registrovaný u asi dva měsíce, auto jsem si přivezl a den před vánocemi a rád bych se trochu představil. Jmenuji se David, jsem z Holeova a naskytla se mi ze strany manelčiny rodiny koupě C5 I 2,2 HDI, co je asi osud, protoe kdy jsme čekali druhé dítě, tak jsem se poohlíel po nějakém větím autě, protoe jsem měl v té době Opel Vectra B, 1,8, s kterým jsem byl maximálně spokojený, ale byl to sedan a kočárek se do ní sice vlezl ale to nakládání bylo dost sloité, tak byl ve hře C5 Break, ale nakonec se mi namanul Opel Zafira 1,8, tak jsem ho vzal. No a teď byla monost koupě C5, tak jsem neváhal. Auto bylo koupeno v Kosmonosích v Auto Mrkvička 22.12.2003 jako nové a tam bylo a na jednu vyjímku (Citroen České Budějovice) i celou dobu pravidelně servisováno. Manelčina teta s manelem jsou starí lidé (přes 60), dosud pracovně aktivní, kdy si auto koupili jako OSVČ s velkým daňovým zvýhodněním. No a teď si ze stejných důvodů koupili VW Passata a nechtěli svého miláčka prodat někomu cizímu. Tak se kruh napnil a já stejně skončil u C5. Jsem rád, e vím kdo a jak s autem jezdil, navíc jsem k němu dostal spoustu přísluenství. Take jsem absolvoval teprve jednu delí cestu Nymburk - Holeov a zatím jsem spokojený, i kdy vím, e kadé auto má své mouchy. Nejvíc mě dostal tempomat. Nikdy jsem ho neměl a na dálnici je to bomba. Jen bych měl na vás pár dotazů:
1. jak je to s výbavama u C5, kdy jsem tady někde četl, e xenony =Exclusive. Já xenony mám, ale mám výbavu SX. I kdy mi připadá, e je +- stejná jak exclusive, jen nemám el. sedačky.
2. jak se odklopí přední stěrače od skla, kdy je na horní hraně haupny takový ten plastový lem, který odklopení brání
3. Chci na zimu zruit funkci sklápění zdcátek při zamknutí, podle manuálu stačí podret tlačítko 1 - přepínání stran L-P. Kdy ho podrím tak se zrcátka sklopí a kdy ho zmáčknu znova tak se odklopí. Nějak jsem to nepochopil.
Tak jsem se nějak rozepsal, ale předem díky za odpovědi na moje otázky. duff74
Zdravím citroenáře, tak u jsem taky v klubu. Ačkoliv jsem registrovaný u asi dva měsíce, auto jsem si přivezl a den před vánocemi a rád bych se trochu představil. Jmenuji se David, jsem z Holeova a naskytla se mi ze strany manelčiny rodiny koupě C5 I 2,2 HDI, co je asi osud, protoe kdy jsme čekali druhé dítě, tak jsem se poohlíel po nějakém větím autě, protoe jsem měl v té době Opel Vectra B, 1,8, s kterým jsem byl maximálně spokojený, ale byl to sedan a kočárek se do ní sice vlezl ale to nakládání bylo dost sloité, tak byl ve hře C5 Break, ale nakonec se mi namanul Opel Zafira 1,8, tak jsem ho vzal. No a teď byla monost koupě C5, tak jsem neváhal. Auto bylo koupeno v Kosmonosích v Auto Mrkvička 22.12.2003 jako nové a tam bylo a na jednu vyjímku (Citroen České Budějovice) i celou dobu pravidelně servisováno. Manelčina teta s manelem jsou starí lidé (přes 60), dosud pracovně aktivní, kdy si auto koupili jako OSVČ s velkým daňovým zvýhodněním. No a teď si ze stejných důvodů koupili VW Passata a nechtěli svého miláčka prodat někomu cizímu. Tak se kruh napnil a já stejně skončil u C5;-). Jsem rád, e vím kdo a jak s autem jezdil, navíc jsem k němu dostal spoustu přísluenství. Take jsem absolvoval teprve jednu delí cestu Nymburk - Holeov a zatím jsem spokojený, i kdy vím, e kadé auto má své mouchy. Nejvíc mě dostal tempomat. Nikdy jsem ho neměl a na dálnici je to bomba. Jen bych měl na vás pár dotazů:
1. jak je to s výbavama u C5, kdy jsem tady někde četl, e xenony =Exclusive. Já xenony mám, ale mám výbavu SX. I kdy mi připadá, e je +- stejná jak exclusive, jen nemám el. sedačky.
2. jak se odklopí přední stěrače od skla, kdy je na horní hraně haupny takový ten plastový lem, který odklopení brání
3. Chci na zimu zruit funkci sklápění zdcátek při zamknutí, podle manuálu stačí podret tlačítko 1 - přepínání stran L-P. Kdy ho podrím tak se zrcátka sklopí a kdy ho zmáčknu znova tak se odklopí. Nějak jsem to nepochopil.
Tak jsem se nějak rozepsal, ale předem díky za odpovědi na moje otázky. duff74
|
|
25.12.2010 18:00 -
|
2366878
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
stěrače hodí do servis polohy, s klíčem poloze 0 kdy vypíná motor, pak cvakem páčkou dolů, vyjedou a zastaví se nahoře ostaní nevím bo to nemám
stěrače hodí do servis polohy, s klíčem poloze 0 kdy vypíná motor, pak cvakem páčkou dolů, vyjedou a zastaví se nahoře :palec ostaní nevím bo to nemám :-d:-d
|
|
25.12.2010 18:06 -
|
2366880
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
vítej v klubu, hezký dárek si si nadělil pod stromeček, na řadu dotazů dostane odpověď, kdy vpravo nahoře do vyhledavače dá např.: zpětné zrcátko, sklápění srcátek ap.
vítej v klubu, hezký dárek si si nadělil pod stromeček, na řadu dotazů dostane odpověď, kdy vpravo nahoře do vyhledavače dá např.: zpětné zrcátko, sklápění srcátek ap. :-d
|
|
| |
|
|