| | |
17.02.2016 20:32 -
Re: Nový člen
|
2919845
|
|
Hanz 397
|
|
|
Rád bych vem oznámil,e dnes nad ránem,ve 3 hodiny a 45 minut se nám narodil nový člen: Natálka
Rád bych vem oznámil,e dnes nad ránem,ve 3 hodiny a 45 minut se nám narodil nový člen: Natálka :-)
|
|
17.02.2016 20:44 -
|
2919855
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Od srdce blahopřejeme.
Nové člence hodně zdraví a těstí v ivotě.
Přítě to bude moná novej servisák.
Zdeněk a Marcela.
Od srdce blahopřejeme. :palec
Nové člence hodně zdraví a těstí v ivotě. ;-)
Přítě to bude moná novej servisák. :-d
Zdeněk a Marcela.
|
|
17.02.2016 21:21 -
|
2919873
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Taky se připojuji ke gratulaci. A jsou holky zdravý.
Taky se připojuji ke gratulaci. A jsou holky zdravý. :palec
|
|
17.02.2016 21:50 -
|
2919893
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Gratuluji a je fakt sranda jak se nám vem mechoům rodí samé holky. To bude silnej ročník mechaniček a nebo závodnic. A nebo oboje
Gratuluji a je fakt sranda jak se nám vem mechoům rodí samé holky. To bude silnej ročník mechaniček a nebo závodnic. A nebo oboje :-D
|
|
17.02.2016 22:06 -
|
2919899
|
|
Hanz 397
|
|
|
Díky pánové
No,já pevně doufám,e mechoka nebude. e se vůbec nebude ivit rukama,ale spí hlavou
4 Jarda: kdy jí zapijeme? Třeba na srazu-přítelkyně mě jinam nepustí-tam se mnou pojede starí dítě,jako dozor. Jako pokadý
Díky pánové :)
No,já pevně doufám,e mechoka nebude. e se vůbec nebude ivit rukama,ale spí hlavou ;-)
4 Jarda: kdy jí zapijeme? Třeba na srazu-přítelkyně mě jinam nepustí-tam se mnou pojede starí dítě,jako dozor. Jako pokadý :-d
|
|
03.09.2016 20:18 -
|
2991204
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Zdravím a pozdravuji.Nevím jestli tu máte nějaký přijímací rituál ale snad jsem u napůl mezi vámi Po roce a půl hledání se mi konečně zadařilo a natrefil jsem na krasavce X7 U se na mne směje před barákem a po 3 týdnech uívání jsem z něj uneenej jetě víc ne kdy jsem četl co ve umí Brouzdám tady po foru a učím se poznávat co kde je a jak se k tomu dostat,nebo aspon k tomu co si sám můu opravit/vyměnit.Je super e je tu tolik chytrých hlav a zkuených rukou
Zdravím a pozdravuji.Nevím jestli tu máte nějaký přijímací rituál ale snad jsem u napůl mezi vámi:-)) Po roce a půl hledání se mi konečně zadařilo a natrefil jsem na krasavce X7 U se na mne směje před barákem a po 3 týdnech uívání jsem z něj uneenej jetě víc ne kdy jsem četl co ve umí :palec Brouzdám tady po foru a učím se poznávat co kde je a jak se k tomu dostat,nebo aspon k tomu co si sám můu opravit/vyměnit.Je super e je tu tolik chytrých hlav a zkuených rukou ;-)
|
|
23.10.2016 14:07 -
|
3005220
|
|
Brian85
|
Město: Zbysov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahoj vsem,poridil jsme si C5 III 2.2Hdi r.v.2013 a jsem z auta velice nadseny.Mam ho od tatky a kdyz jsem se v nem mohl jednou za cas svest tak jsem byl v sedmym neby.A ted co mi ho predal jsme totane uneseny tim pohodlim.
Zatim se tu rozhlizi,a uz ted jsme tu nasel spoustu uzitecnych informaci.
Hezky den vsem
Ahoj vsem,poridil jsme si C5 III 2.2Hdi r.v.2013 a jsem z auta velice nadseny.Mam ho od tatky a kdyz jsem se v nem mohl jednou za cas svest tak jsem byl v sedmym neby.A ted co mi ho predal jsme totane uneseny tim pohodlim.
Zatim se tu rozhlizi,a uz ted jsme tu nasel spoustu uzitecnych informaci.
Hezky den vsem
|
|
04.03.2020 06:19 -
|
3261950
|
|
Kopec
|
Město: Napajedla, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahojte, tak tak se tu troku představím. Jsem Luká, je mi 30 let a jsem z Napajedel (Zlínský kraj). C5 (2.0 HDi 100kw, automat rv. 2009) vlastním sice chvíli, ale doufám, e na dlouho. U 5tý rok vlastním Xsaru Picasso rv. 2002 a stále slouí.
Jinak jsem se chtěl zeptat, jestli je tu na fóru i něco vy smyslu galerie uivatelů, kde by si kadý psal své vlákno o svém autě atd...
Děkuju a zdravím vechny
Ahojte, tak tak se tu troku představím. Jsem Luká, je mi 30 let a jsem z Napajedel (Zlínský kraj). C5 (2.0 HDi 100kw, automat rv. 2009) vlastním sice chvíli, ale doufám, e na dlouho. U 5tý rok vlastním Xsaru Picasso rv. 2002 a stále slouí.
Jinak jsem se chtěl zeptat, jestli je tu na fóru i něco vy smyslu galerie uivatelů, kde by si kadý psal své vlákno o svém autě atd...
Děkuju a zdravím vechny
|
|
08.05.2020 09:05 -
|
3268938
|
|
Studna
|
Město: Rakvice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Dobrý den,
zdravím C5 klub jako jeho čerstvý nový člen! Po roce a půl čtení zdejího DF nadeel konečně čas, abych ke svýmu Zombíkovi (Focus II 1.6 TDCi r.v. 2004) pořídil upgrade... Původně jsem chtěl X7 2.0 HDi v kombíku, ale jakmile manelka viděla nabídku od Lukáe z Holeova, tak u jsme najednou Tourer nepotřebovali a stačí nám sedan. Take nakonec V6... Mám ji u týden doma a je to můj úplně první Citroen s Hydrou, take si zatím maximálně uívám. Sice musel po pár dnech zpátky k Lukimu k "mení" opravě posilovače brzd (jetě jednou díky, na srazu to snad zapijeme), ale jinak je to mazel!
U se těím na sraz, abych se přijel ukázat...
Dobrý den,
zdravím C5 klub jako jeho čerstvý nový člen! Po roce a půl čtení zdejího DF nadeel konečně čas, abych ke svýmu Zombíkovi (Focus II 1.6 TDCi r.v. 2004) pořídil upgrade... Původně jsem chtěl X7 2.0 HDi v kombíku, ale jakmile manelka viděla nabídku od Lukáe z Holeova, tak u jsme najednou Tourer nepotřebovali:-d:-d:-d a stačí nám sedan. Take nakonec V6... Mám ji u týden doma a je to můj úplně první Citroen s Hydrou, take si zatím maximálně uívám. Sice musel po pár dnech zpátky k Lukimu k "mení" opravě posilovače brzd (jetě jednou díky, na srazu to snad zapijeme), ale jinak je to mazel!
U se těím na sraz, abych se přijel ukázat...
|
|
10.03.2023 07:56 -
Re: Připomínky,návrhy,pomoc - web c5club.cz/com
|
3357805
|
|
Art3as
|
Město: Smiřice, Auto: Citroen Xsara Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Rád bych se jenom zeptal. Funguje to tady jetě? Nebo je to u mrtvý? Protoe mi přijde, e je to tady takový neaktivní. Maximálně si občas odpoví tamgasti. Jako chápu, e není vdy nálada a čas odpovídat na vechno, hlavně novým neznámým členům. Moná jsem příli namlsaný z jiných fór, kde to funguje jinak. Přesto budu moc rád, pokud si někdo najde čas a odpoví mi, jak to tady chodí.
Případné díky.
Rád bych se jenom zeptal. Funguje to tady jetě? Nebo je to u mrtvý? Protoe mi přijde, e je to tady takový neaktivní. Maximálně si občas odpoví tamgasti. Jako chápu, e není vdy nálada a čas odpovídat na vechno, hlavně novým neznámým členům. Moná jsem příli namlsaný z jiných fór, kde to funguje jinak. Přesto budu moc rád, pokud si někdo najde čas a odpoví mi, jak to tady chodí.
Případné díky.
|
|
10.03.2023 15:03 -
|
3357868
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ahoj, bývalo to tady o mnoho ivějí, ale lidé postupně odcházejí a na větinu otázek u tady odpověď je. Kdy na tebe nikdo nezareaguje, tak to neznamená, e by na tebe vichni kalali, ale prostě proto, e k tvému dotazu nemají, co říct...
Ale neboj, na srazu (kde jsem já u nebyl asi 10 let a nevím, jestli jetě pojedu, protoe C5 u nemám) , pozná, co jsme zač
Ahoj, bývalo to tady o mnoho ivějí, ale lidé postupně odcházejí a na větinu otázek u tady odpověď je. Kdy na tebe nikdo nezareaguje, tak to neznamená, e by na tebe vichni kalali, ale prostě proto, e k tvému dotazu nemají, co říct...
Ale neboj, na srazu (kde jsem já u nebyl asi 10 let a nevím, jestli jetě pojedu, protoe C5 u nemám) , pozná, co jsme zač :-d
|
|
10.03.2023 15:23 -
|
3357870
|
|
Art3as
|
Město: Smiřice, Auto: Citroen Xsara Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Děkuji Ti za odpověď. No leckdy to tak bývá, postupný úbytek lidí. Chápu. Jinak to neměla být nějaká kritika, spí mě opravdu zajímalo, jak to tady je, jak to funguje, jak to tady ije. Díky za vysvětlení.
Jinak spoustu rad jsem si samozřejmě proel. Je to super studnice s vědomostmi. Za to palec nahoru.
Moná bude lepí zkusit přímo oslovit pak nějaké lidi přes soukromou zprávu (koupě, prodej, servis, diagnostika).
Dík.
Děkuji Ti za odpověď. No leckdy to tak bývá, postupný úbytek lidí. Chápu. Jinak to neměla být nějaká kritika, spí mě opravdu zajímalo, jak to tady je, jak to funguje, jak to tady ije. Díky za vysvětlení.
Jinak spoustu rad jsem si samozřejmě proel. Je to super studnice s vědomostmi. Za to palec nahoru.
Moná bude lepí zkusit přímo oslovit pak nějaké lidi přes soukromou zprávu (koupě, prodej, servis, diagnostika).
Dík.
|
|
| |
|
|