| | |
09.01.2014 10:53 -
Re: Nový člen
|
2655163
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak vítejtej ,přeju ti a tu pomoc moc nepotřebuje. Jinak má dobrý obrázek...
Tak vítejtej ,přeju ti a tu pomoc moc nepotřebuje. Jinak má dobrý obrázek...:palec:-))))
|
|
09.01.2014 22:02 -
|
2655246
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Ahoj a vitej v C5 clubu
Ahoj a vitej v C5 clubu:palec
|
|
12.01.2014 20:47 -
|
2656445
|
|
Hanz 397
|
|
|
luta napsal(a): Ahoj,
tak jsem si rikal ze bych se mohl taky predstavit. Muj nick neni nahodny, pouzivam ho prakticky na vsech forech.. Predevsim audiowebu a podobne orientovanych
Puvodne jsem chtel koupit fabii ci podobne vozitko, ale pak se mi dostala do ruky C5 od druheho majitele..
Auto jsem koupil v rijnu 2013, jeste ten den me stihli nabourat, odnesl to jen naraznik. Diky tomu jsem nasel fajn servis v Brne..byla to cele takova divna nahoda nebo osud ale tim vas tu nebudu zatezovat
Muzete me potkat predevsim v Brne, kde aktualne bydlim. A dale v Prostejove a na trase Brno - Prostejov.
Pridavam i nejake to foto meho krasavce
Zavady :
1. prvi den pripojen nekompatibilni hardware (felicia 1.3 mpi ) - tahl jsem ji za sebou na taznym, nechetla se pustit mrska
2. zhavice, jeden vadny, patrne jeste origo BERU, pokud si dobre vzpominam..
3. FAP padal nejprve do service pri cyklech, nastesti zhasl a jizda po dalnici ho umravnila..auto patrne jezdilo mestsky provoz..
4. trochu huci spojka pri urcite situaci pri rozjezdech (jak nenamazane panty tezkych dveri).. zatim to ignoruji
Hezky vecer
No,tak teda vítej...
...a ta fólie na tý přední značce je dobrá
No,tak teda vítej...
...a ta fólie na tý přední značce je dobrá ;-)
|
|
12.01.2014 20:53 -
|
2656458
|
|
luta
|
|
|
neni to folie, je to koupene rovnou s citroen znakem (vylisovany plast postribreny) po te bouracce mi ulitla znacka a rozletel se ramecek tak jsem to pak vymenil za tyhle ramecky
viz treba .link.
neni to folie, je to koupene rovnou s citroen znakem (vylisovany plast postribreny) :-) po te bouracce mi ulitla znacka a rozletel se ramecek tak jsem to pak vymenil za tyhle ramecky
viz treba http://www.mmtuningauto.cz/podlozka-pod-spz-citroen-1/
|
|
12.01.2014 21:09 -
|
2656478
|
|
luta
|
|
|
aha ta je od Microsoftu
aha :-d ta je od Microsoftu ;-)
|
|
13.01.2014 01:42 -
|
2656618
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To není folie. To je smazaný v PC.
To není folie. To je smazaný v PC. :-))))
|
|
13.01.2014 10:49 -
|
2656755
|
|
jumep
|
|
|
spray tiez a rovnako aj nalepky cierne ktore das na cisla a tie zmyznu, ale otazka je co to ma s novym clenom (okrem to ho ze nechapem vyznam zabielovanie znaciek)
spray tiez a rovnako aj nalepky cierne ktore das na cisla a tie zmyznu, ale otazka je co to ma s novym clenom (okrem to ho ze nechapem vyznam zabielovanie znaciek)
|
|
13.01.2014 11:12 -
|
2656765
|
|
luta
|
|
|
obrazek smazan, at vas tak nedrazdi
obrazek smazan, at vas tak nedrazdi
|
|
13.01.2014 21:33 -
|
2656984
|
|
libor1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Tak Te vitam mezi nas , kteri maji 1.6HDi,az pojedes do Ostravy, zastav se, poklabosit . Mam nejake zkusenosti s opravami. Moje C5 ma najeto 170t kma je v perfektnim stavu po ruznych repasich, vse v servisech CITROEN. Ale i nas superguru ze Slovenska naik mi montoval cidla na couvani a pochopitelne SUPER prace. Tak se zastav az budes mit cestu kolem.
Tak Te vitam mezi nas , kteri maji 1.6HDi,az pojedes do Ostravy, zastav se, poklabosit . Mam nejake zkusenosti s opravami. Moje C5 ma najeto 170t kma je v perfektnim stavu po ruznych repasich, vse v servisech CITROEN. Ale i nas superguru ze Slovenska naik mi montoval cidla na couvani a pochopitelne SUPER prace. Tak se zastav az budes mit cestu kolem.
|
|
13.01.2014 21:37 -
|
2656985
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No nevím já myslel e super guru ze slovenska je Jumep ... No ale moná e Naik na Vranikach vyjel a na Gerlach...
No nevím já myslel e super guru ze slovenska je Jumep ... No ale moná e Naik na Vranikach vyjel a na Gerlach...:-))))
|
|
13.01.2014 21:38 -
|
2656986
|
|
libor1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Jako vse jsem to popletl. Ten kamarad ze Slovenska ma znacku jumep a ne maik, cimz se obema omlouvam. libor1
Jako vse jsem to popletl. Ten kamarad ze Slovenska ma znacku jumep a ne maik, cimz se obema omlouvam. libor1
|
|
13.01.2014 21:42 -
|
2656989
|
|
HELLMUT
|
|
|
To nevadí oba jsou borci...
To nevadí oba jsou borci...:-)):palec
|
|
14.01.2014 09:12 -
|
2657087
|
|
NMC
|
|
|
Tak a se v Brně potkají dva se severomoravskou značkou, budeme to moná my dva - značku mám z Přerova, ale setrvávám ve Veverské Bítýce.
Tak a se v Brně potkají dva se severomoravskou značkou, budeme to moná my dva - značku mám z Přerova, ale setrvávám ve Veverské Bítýce.
Přílohy: 1.jpg ( 115583b ) - |
|
14.01.2014 09:39 -
|
2657123
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Servus a vítaj!
Třeba se ve tatlu scuknem, nebo si dohóknem spicha na kopek. A Ti to po alingradu jezdí v poho a bez nehod!
Servus a vítaj!
Třeba se ve tatlu scuknem, nebo si dohóknem spicha na kopek. A Ti to po alingradu jezdí v poho a bez nehod! :palec
|
|
02.03.2014 22:41 -
|
2673916
|
|
Jan_Ko
|
Město: Dolny Kubin, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Pozdravujem vetkých majitelov - "klubakov" C5 - nech sa tocia km bez poruch ...
Väinou sa tu registruju majitelia C5 hned po nadobudnuti auta, a ja az po 3 rokoch.
Kedze mi "citro" funguje, tak aby som pravdu povedal tieto stranky nejak, casto nenavstevujem.
Zase musim, ale povedat aj tu pravdu ze mi citro funguje vdacim aj mojmu servismenovi Petrovi
Kalnovi, ktory mi ho servisuje od juna 2011.
A teraz sa strucne predstavim /e/
-ja som z Oravy - DK
-citro bol dovezeny vo februari 2011 z Holandska
-ja ho mam od marca 2011 so stavom km 105000 km
/pozn, intenzivne som zhanal na autovia,sk oktavku s autoamtom, az raz som zabudol dat filter na
auto=skoda a to bol fajny omyl, pretoze prvy sa zobrazil - teraz uz moja C5-ka /
-niekedy v mesiaci jun 2011 som si povedal, ze bolo by dobre auto skontrolovat niekym, kto sa vyzna
v C5 a tak som natrafil na Jumep-a, ako ho tu volate...
-Jumep skontroloval, povedal ze je v pohode a ja na to ci ho bude servisovat do buducna. A on ze ano..
-Prave teraz som pretocil 200000 km. a hohadoval som s nim datum na servisnu prehliadku.
-Pri tejto prilezitosti som zistil, ze sa poniektori chystate na letny zraz do FR.
-A tak som si povedal, ze by som Vas aj poniektorych spoznal a stretnutia sa aj zucastnil..
-No a tak som sa zaregistroval.... a som tu...
Pozdravujem vetkých majitelov - "klubakov" C5 - nech sa tocia km bez poruch ...
Väinou sa tu registruju majitelia C5 hned po nadobudnuti auta, a ja az po 3 rokoch.
Kedze mi "citro" funguje, tak aby som pravdu povedal tieto stranky nejak, casto nenavstevujem.
Zase musim, ale povedat aj tu pravdu ze mi citro funguje vdacim aj mojmu servismenovi Petrovi
Kalnovi, ktory mi ho servisuje od juna 2011.
A teraz sa strucne predstavim /e/
-ja som z Oravy - DK
-citro bol dovezeny vo februari 2011 z Holandska
-ja ho mam od marca 2011 so stavom km 105000 km
/pozn, intenzivne som zhanal na autovia,sk oktavku s autoamtom, az raz som zabudol dat filter na
auto=skoda a to bol fajny omyl, pretoze prvy sa zobrazil - teraz uz moja C5-ka /
-niekedy v mesiaci jun 2011 som si povedal, ze bolo by dobre auto skontrolovat niekym, kto sa vyzna
v C5 a tak som natrafil na Jumep-a, ako ho tu volate...
-Jumep skontroloval, povedal ze je v pohode a ja na to ci ho bude servisovat do buducna. A on ze ano..
-Prave teraz som pretocil 200000 km. a hohadoval som s nim datum na servisnu prehliadku.
-Pri tejto prilezitosti som zistil, ze sa poniektori chystate na letny zraz do FR.
-A tak som si povedal, ze by som Vas aj poniektorych spoznal a stretnutia sa aj zucastnil..
-No a tak som sa zaregistroval.... a som tu...
|
|
03.03.2014 13:03 -
|
2674094
|
|
Devilian
|
|
|
Vitaj medzi nami. Taktiez som povodom z oravy, tak sa mozno budeme obcas na cestach stretavat.
Vitaj medzi nami. Taktiez som povodom z oravy, tak sa mozno budeme obcas na cestach stretavat.
|
|
| |
|
|