| | |
06.05.2013 22:19 -
Re: Nový člen
|
2576625
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ahoj vichni klubáci,zaregistrován jsem skoro měsíc,pročetl jsem kde co,ale téhle niti jsem si vůbec neviml,chtěl bych také přivítat nové členy,hodně kylometrů bez investic a a to ehlí,zároveň se také počítám mezi nové klubáky,jsem tu rád,jsou tu dobří lidičky,kteří rádi poradí,pomůou a podělí se o své skuenosti
Ahoj vichni klubáci,zaregistrován jsem skoro měsíc,pročetl jsem kde co,ale téhle niti jsem si vůbec neviml,chtěl bych také přivítat nové členy,hodně kylometrů bez investic a a to ehlí,zároveň se také počítám mezi nové klubáky,jsem tu rád,jsou tu dobří lidičky,kteří rádi poradí,pomůou a podělí se o své skuenosti:palec
|
|
21.08.2013 08:18 -
Nový člen
|
2610884
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Dobrý den,
včera jsem objevil toto vlákno, tak do něj také přispěji.
C5 II Berline (2005, 2,0i 16V, BA+LPG dovoz NL) vlastním 5 týdnů. Poilhával jsem po ní dlouho, bylo to takové moje vysněné auto. Najeto mám cca 5000km, včetně dovolené v Itálii. Auto je velmi pohodlné, před ním jsme měli Renault Grand Scénic taky 2litr benzín, srovnání - Scénic byl taky velmi pohodlný, ale jinak.
Závady: 1. tekla vodní pupmpa, vyměněno s rozvody.
2. někudy mi odkapává olej - zatím vyměněno gufero mezi motorem a převodovkou, ale odkápává
to dál . Kdo by měl nějakou radu, rád ji příjmu.
3. ulomený plastový úchyt levého předního světla (bylo u v bazaru) - jětě chci nechat zkusit svařit.
Auto chci pouívat na denní dojídění do práce Ol-N.Jičín. Take jetě musím naetřit na zimní gumy. Doteď jsem jezdil C4 (2006, 1,6 16V, BA+CNG, dovoz ITA), tu teď dostane manelka.
Zdraví
vlkr
Dobrý den,
C5 II Berline (2005, 2,0i 16V, BA+LPG dovoz NL) vlastním 5 týdnů. Poilhával jsem po ní dlouho, bylo to takové moje vysněné auto. Najeto mám cca 5000km, včetně dovolené v Itálii. Auto je velmi pohodlné, před ním jsme měli Renault Grand Scénic taky 2litr benzín, srovnání - Scénic byl taky velmi pohodlný, ale jinak.
2. někudy mi odkapává olej - zatím vyměněno gufero mezi motorem a převodovkou, ale odkápává
to dál :-( . Kdo by měl nějakou radu, rád ji příjmu.
3. ulomený plastový úchyt levého předního světla (bylo u v bazaru) - jětě chci nechat zkusit svařit.
Auto chci pouívat na denní dojídění do práce Ol-N.Jičín. Take jetě musím naetřit na zimní gumy. Doteď jsem jezdil C4 (2006, 1,6 16V, BA+CNG, dovoz ITA), tu teď dostane manelka.
Zdraví
vlkr
|
|
21.08.2013 09:12 -
|
2610916
|
|
jruze
|
|
|
vlkr napsal(a): Dobrý den,
to dál . Kdo by měl nějakou radu, rád ji příjmu.
Zdraví
vlkr
2005 a najeto 80000Km? - teče vodní pumpa ? - to mi nějak nesedí nechci ti kazit radost,ale vodní pumpa vydrí normálně min. 160000Km a víc , ulomená packa na světle asi uknuté. Únik oleje? - reklamoval bych to u prodejce - můe to téct kdekoli - umít odmaovákem a vysledovat odkud.
Jinak vítej v clubu.
2005 a najeto 80000Km? - teče vodní pumpa ? - to mi nějak nesedí nechci ti kazit radost,ale vodní pumpa vydrí normálně min. 160000Km a víc , ulomená packa na světle asi uknuté. :nevim Únik oleje? - reklamoval bych to u prodejce - můe to téct kdekoli - umít odmaovákem a vysledovat odkud.;-)
Jinak vítej v clubu.
|
|
21.08.2013 13:39 -
|
2611018
|
|
mravcek1
|
|
|
jasan,urcite tukacka a podozrivo malo km(min 60 tisic stiahnute)
jasan,urcite tukacka a podozrivo malo km(min 60 tisic stiahnute)
|
|
21.08.2013 14:03 -
|
2611020
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To ale jetě vůbec nic neznamená, vy bubáci. Vdy ani nevíme, kolik to stálo. To auto můe být po servisu naprosto v pohodě a při rozumný pořizovací ceně to můe být dobrý kup.
Tak hlavně a servis není drahý a přeju hodně pohodových km.
To ale jetě vůbec nic neznamená, vy bubáci. Vdy ani nevíme, kolik to stálo. To auto můe být po servisu naprosto v pohodě a při rozumný pořizovací ceně to můe být dobrý kup.
Tak hlavně a servis není drahý a přeju hodně pohodových km. :palec
|
|
21.08.2013 14:32 -
|
2611022
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Mikra napsal(a): To ale jetě vůbec nic neznamená, vy bubáci. Vdy ani nevíme, kolik to stálo. To auto můe být po servisu naprosto v pohodě a při rozumný pořizovací ceně to můe být dobrý kup.
Tak hlavně a servis není drahý a přeju hodně pohodových km.
Slova klasika: "Děkuju náčelníku e ses mě zastal!"
Ne teď doopravdy, o koupi jsem přemýlel cca 2 týdny. Po zaslání VIN z bazaru jsem si napřed nechal vyjet u dealera Citroënu záznamy auta a dumal. Ve odpovídalo záznamům v servisce (datum i km). První rok najelo 25tkm. Pak u jezdil míň a po 2 letech měl 41tkm. Potom nic a v 11/2011 byl záznam 67tkm a něco. No a od 02/2013 (dle vlekého TP) u bylo auto v ČR. Take "ve vzduchu visí" rok 2012. Při koupi měl tachometr 82tkm a něco take cca 15tkm na rok 2012. O bazarnících si jinak nedělám iluze, stáčení tachometru u prý dělají i Turci v Německu... Fakt je e ubraných 60tkm je jetě celkem optimistické. Při pohledu na autoscout24.de mi vychází 100-200tkm .
Po vizuální prohlídce vozu na "větí" bouračku nic nevypadá, vude původní lak, lemy, sváry ve rovné nepřestříkané. Rám pod motorem sice orezlý ale absolutně rovný. Auto jede za vech okolností rovně (v záběru, při jízdě i brzdění). Pokud to světlo někdo ukl tak opravdu jen trochu. Taky se mohl jenom někdo "blbě" opřít o reflektor a urvat to. Motor jede dobře na benzín i LPG. Akorát ten olej, kapka ke kapce a litr je fuč.
vlkr
Slova klasika: "Děkuju náčelníku e ses mě zastal!"
Ne teď doopravdy, o koupi jsem přemýlel cca 2 týdny. Po zaslání VIN z bazaru jsem si napřed nechal vyjet u dealera Citroënu záznamy auta a dumal. Ve odpovídalo záznamům v servisce (datum i km). První rok najelo 25tkm. Pak u jezdil míň a po 2 letech měl 41tkm. Potom nic a v 11/2011 byl záznam 67tkm a něco. No a od 02/2013 (dle vlekého TP) u bylo auto v ČR. Take "ve vzduchu visí" rok 2012. Při koupi měl tachometr 82tkm a něco take cca 15tkm na rok 2012. O bazarnících si jinak nedělám iluze, stáčení tachometru u prý dělají i Turci v Německu... Fakt je e ubraných 60tkm je jetě celkem optimistické. Při pohledu na autoscout24.de mi vychází 100-200tkm :-) .
Po vizuální prohlídce vozu na "větí" bouračku nic nevypadá, vude původní lak, lemy, sváry ve rovné nepřestříkané. Rám pod motorem sice orezlý ale absolutně rovný. Auto jede za vech okolností rovně (v záběru, při jízdě i brzdění). Pokud to světlo někdo ukl tak opravdu jen trochu. Taky se mohl jenom někdo "blbě" opřít o reflektor a urvat to. Motor jede dobře na benzín i LPG. Akorát ten olej, kapka ke kapce a litr je fuč.
vlkr
|
|
21.08.2013 20:20 -
|
2611349
|
|
C5stepan
|
|
|
Hanáku, nedej se otrávit. Můj nákup byl 127k km a a za dlouho jsem zjistil při servisu smazaných 60 tis. Za 4 roky pár drobných problémů. A teď u Jumepa po renovaci Fap (odborník a kamarád v atomovém obleku) zjitěn problém - vadný EGR vetil a drobný únik hydr. oleje přes trubičku serva. Take je to o "klice", a nemusí to být hned vý..d. astné jedění a málo problémů....
Hanáku, nedej se otrávit. Můj nákup byl 127k km a a za dlouho jsem zjistil při servisu smazaných 60 tis. Za 4 roky pár drobných problémů. A teď u Jumepa po renovaci Fap (odborník a kamarád v atomovém obleku) zjitěn problém - vadný EGR vetil a drobný únik hydr. oleje přes trubičku serva. Take je to o "klice", a nemusí to být hned vý..d. astné jedění a málo problémů....
|
|
21.08.2013 22:20 -
|
2611520
|
|
frfi58
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím a hezký večer přeju,registrovaný jsem cca rok,kdy jsem hledal nějaké info o C5,koupil jsem kombi r.v.2007 80t.km najeto po prvním majiteli(koupeno v ČR-pravidelnýservis) v "áčkách" vypadalo jako nový,omlouvám se e se ozývám a teď,ale nějak si s netem moc netykám,můj r.v.1950 ,poraďte jak demontovat přední sklo světlometu kvůli výměně parkovačky v návodu je "demontujte přední sklo",ale jak to u ne,nerad bych něco z.urvil
díky Franta
Zdravím a hezký večer přeju,registrovaný jsem cca rok,kdy jsem hledal nějaké info o C5,koupil jsem kombi r.v.2007 80t.km najeto po prvním majiteli(koupeno v ČR-pravidelnýservis) v "áčkách" vypadalo jako nový:-d,omlouvám se e se ozývám a teď,ale nějak si s netem moc netykám,můj r.v.1950 :-( ,poraďte jak demontovat přední sklo světlometu kvůli výměně parkovačky v návodu je "demontujte přední sklo",ale jak to u ne,nerad bych něco z.urvil
díky Franta
|
|
21.08.2013 22:31 -
|
2611522
|
|
jumep
|
|
|
vytaj v klube, ked uz to tu rok sledujes, mohol by si vediet ze to nemas pisat sem, ale do prislusneho vlakna a ani tam nemusis pisat, lebo by si sa dozvedel ze je to blud v navode a meni sa to zozadu (oficialny navod hovori o demontazi narazniku) - vsetko je tam popisane
vytaj v klube, ked uz to tu rok sledujes, mohol by si vediet ze to nemas pisat sem, ale do prislusneho vlakna a ani tam nemusis pisat, lebo by si sa dozvedel ze je to blud v navode a meni sa to zozadu (oficialny navod hovori o demontazi narazniku) - vsetko je tam popisane
|
|
21.08.2013 22:45 -
|
2611528
|
|
frfi58
|
|
|
AHOJ,ROK JSEM REGISTROVANÝ,TO JO ,ALE OD KOUPĚ AUTÍ JSEM ZDE NEBYL,OMLOUVÁM SE ,NEJSEM S NETEM ZROVNA KÁMO,U JSEM NAEL RUBRIKU (sakra ten caps..)a moc se na to netěím,jsem uřvaný smíchy po přečtení příspěvku Seny
AHOJ,ROK JSEM REGISTROVANÝ,TO JO ,ALE OD KOUPĚ AUTÍ JSEM ZDE NEBYL,OMLOUVÁM SE ,NEJSEM S NETEM ZROVNA KÁMO,U JSEM NAEL RUBRIKU (sakra ten caps..)a moc se na to netěím,jsem uřvaný smíchy po přečtení příspěvku Seny:-d
|
|
22.08.2013 10:41 -
|
2611760
|
|
frfi58
|
|
|
ale jo,zkusím to,mě jen splet ten návod "demontujte přední sklo světlometu"
ale jo,zkusím to,mě jen splet ten návod "demontujte přední sklo světlometu" :-d
|
|
05.12.2013 19:05 -
|
2643801
|
|
NMC
|
|
|
Ahoj, jetě před dvěma měsíci jsem netuil, e existuje nějaký Citroen C5. Jetě před dvěma měsíci jsem netuil, e potřebuji auto - do té doby jsem ádné nepotřeboval a ani nevlastnil. Najednou se tady objevila jedna C5ka (asi jako kdy se k vám zatoulá cizí kočka a přistěhuje se, ani by ji zajímal vá souhlas) a nyní jsem trochu překvapeným majitelem C5 první řady. Nejspí rozhodl první dojem z fotografií a nějaký podvědomý pocit, e jestli se mám zabývat nějakým autem, bude to tohle. Take se hlásím do klubu, kterého členem byl i původní majitel. Pěčlivě sleduji fórum - nějak podvědomě tuím, e zdejí ojedinělou databázi znalostí určitě budu potřebovat, a nový člen rodiny onemocní. Take jetě jednou zdravím vechny stejně postiené. Moná se uvidíme na nějakám srazu.
Marek
Ahoj, jetě před dvěma měsíci jsem netuil, e existuje nějaký Citroen C5. Jetě před dvěma měsíci jsem netuil, e potřebuji auto - do té doby jsem ádné nepotřeboval a ani nevlastnil. Najednou se tady objevila jedna C5ka (asi jako kdy se k vám zatoulá cizí kočka a přistěhuje se, ani by ji zajímal vá souhlas) a nyní jsem trochu překvapeným majitelem C5 první řady. Nejspí rozhodl první dojem z fotografií a nějaký podvědomý pocit, e jestli se mám zabývat nějakým autem, bude to tohle. Take se hlásím do klubu, kterého členem byl i původní majitel. Pěčlivě sleduji fórum - nějak podvědomě tuím, e zdejí ojedinělou databázi znalostí určitě budu potřebovat, a nový člen rodiny onemocní. Take jetě jednou zdravím vechny stejně postiené. Moná se uvidíme na nějakám srazu.
Marek
|
|
05.12.2013 21:04 -
|
2643861
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
vítej v clubu, nastuduj pravidlá, práskni kdo ti to prodal - bude potrestán a jinak kluci jsem troku v rozpacích z těch vaích nicků, nemám představu jak si budem na srazu tykat?????? hodně km bez problémů a anténkou vzhůru
vítej v clubu, nastuduj pravidlá, práskni kdo ti to prodal - bude potrestán :-D a jinak kluci jsem troku v rozpacích z těch vaích nicků, nemám představu jak si budem na srazu tykat?????? hodně km bez problémů a anténkou vzhůru ;-)
|
|
05.12.2013 21:24 -
|
2643872
|
|
jumep
|
|
|
ale sak on ma zrozumitelny nick
enem-ceee
ale sak on ma zrozumitelny nick
enem-ceee
|
|
05.12.2013 22:20 -
|
2643905
|
|
jumep
|
|
|
tento?
.link.
tento?
http://www.c5club.cz/profiles/Nyo
|
|
05.12.2013 23:02 -
|
2643952
|
|
NMC
|
|
|
Ano. Akorát u netepe 350 Watty subwooferu. Co mi příli nechybí...
Jinak auto je zatím velmi OK.
Ano. Akorát u netepe 350 Watty subwooferu. Co mi příli nechybí...
Jinak auto je zatím velmi OK.
|
|
09.01.2014 09:41 -
|
2655140
|
|
Georgee
|
Město: Litoměřice, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím.
Tak se přidávám k Vám do klubu. Je tu dost návodů a i docela velká sorta lidí, take jsem jedině rád, e mi zde určitě někdo pomůe. Bydlím kousek od Litoměřic...
Zdravím.
Tak se přidávám k Vám do klubu. Je tu dost návodů a i docela velká sorta lidí, take jsem jedině rád, e mi zde určitě někdo pomůe. Bydlím kousek od Litoměřic...
|
|
| |
|
|